Streven naar een fitte levensstijl

Wil je er beter uitzien en je beter voelen? Meer energie ervaren? Beweging en gezonde voeding gaan hierbij hand in hand. Eind 2015 kwam ik in aanraking met de producten van Forever Living products. Toen waren mijn twee zonen 4 en 5 jaar oud. De lastigste jaren waren achter de rug en ik wilde graag terug beginnen sporten. Maar de energie ontbrak me en ik viel 's avonds meestal in slaap in de zetel. Daarom wilde ik het FIT programma van Forever wel eens uittesten. Ik was meteen enthousiast! Ik kon mijn trainingsvolume wat opdrijven, ook het gevoel tijdens de trainingen werd beter en ik viel niet meer in slaap in de zetel. Van toen af aan ben ik ook bij mijn atleten met de sportproducten van Forever beginnen werken met vele mooie resultaten.  

Forever F.I.T. bestaat uit drie unieke programma’s: C9, F15 en Vital5. Met elk programma volg je een afgestemd voedings- en bewegingsplan. De programma’s sluiten volledig op elkaar aan. Naast de 3 programma’s bevat Forever F.I.T. aanvullende producten die passen bij een fit en sportief leven. Forever F.I.T. staat voor: Foundation, Inspiration, Transformation.
F.I.T. is er voor iedereen. Hoe sportief je ook bent en wat je tempo ook is.

Hier vind je nog extra informatie terug over het FIT-programma. Heb je vragen stuur dan gerust een mailtje.  
​​​​​​​
Wil je weten waarom ik met deze producten werk, kijk dan even naar mijn presentatie die ik vorig jaar na mijn deelname aan de ironman van Hawaii heb gegeven. https://vimeo.com/246653016Het FIT-programma bestaat uit een voedings- en supplementenschema. Naast gezonde voeding zal het drinken van de aloë vera gel een belangrijk onderdeel zijn van het programma. Hoe wordt de aloë vera verwerkt en waar groeien deze planten? Kijk dan even naar het volgende filmpjeWat is er dan zo goed aan aloë vera?
  • Het zorgt voor een gezonde spijsvertering.
  • Het heeft een positief effect op de darmflora.
  • Het heeft een goed effect op de huid.
  • Het stimuleert de celgroei.
  • Het verhoogt de weerstand.
  • Het is een goede bron van mineralen
  • Een goede bron van vitaminen.
  • Een uitstekende mix voor een goede gezondheid: je voelt je geweldig en de meesten zullen merken dat dit gepaard gaat met een ijzersterke weerstand.